Marble & Lucky Girl

God morgon älsklingar! Vad tycker ni om vårt nya vardagsrumsbord? Hur läckert?

IMG_2289

Mycket har hänt de senaste dagarna. Vi flyttar in i vår nya lägenhet i Wiedikon om 2 veckor (!!!!!!!!!!), jag river av intervjuer och går ifrån med positiva känslor i kroppen, jag flyger till Stockholm imorgon och stannar 1v, tyvärr har min hy börjat ta mer och mer stryk och mår nu inte spec bra, börjar plugga på tors (mäklare), körkortet och tyskan sätter jag också igång med snart, to sum it up: jag älskar Schweiz och jag älskar mitt liv med F.  Ciao!

Didi

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>