Oatmeal w/ skimmed milk, cinnamon ø blueberries

Havregrynsgröt med skummad mjölk toppad med blåbär ø kanel! Är så glad att jag hittat min frukost igen, kanske löjligt att vara glad över något så litet som frukost men att veta att jag har något att se fram emot när jag vaknar känns typ, bra. Vad gör ni idag? Jag är ensam hemma, F är i Lugano och jobbar. Precis satt på en maskin med tvätt, ätit en skål mango och tänkte ta mig på en promenad i Zürich-kylan som numera infinner sig här 😉 Sugen på ett nytt glow booster-serum som jag kan glida runt i här hemma, snygg utan smink konceptet typ.

IMG_3321

Nu blir det frukost iaf, ciao!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>