Taking off

Vilken magisk helg jag haft i älskade Stockholm. Jag verkar ff ha känslor för Stockholm, och det blir bara jobbigare att åka dit, får mersmak. Vissa städer väcker bara känslor i mig, Stockholm, London, och fler städer i England. Älskar England…  Nåväl, denna helg i Sthlm har jag hängt massor med Hanna. Fredagskvällen möttes vi upp på Strandvägen 1, råbiffen smakade lika bra som jag hade drömt. Tog en drink efter, lite häng på Soap Bar och sen en promenad hem till Hanna där vi somnade så mysigt. Lördagen var jag på dop för Teo i kyrkan, hittade även ett par overknee mocka som jag blev kär i, gled runt i dom igenom halva stan för shopping, vilket mina fötter än idag känner av… lördagskvällen såg i princip likadan ut som fredagen, förutom att vi mötte upp min mamma och staffan på strandvägen 1 för middag, vi gick vidare till Nosh & Chow för en sista drink innan hemgång. Söndagen spenderade jag hos mormor innan det var dags att åka till Arlanda. Photo on 22.10.17 at 18.39 Photo on 22.10.17 at 18.40

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>